Onkel Dunkel

Onkel Dunkel

Moderne monstre

Man kan mene meget om disse moderne monstre. Og der er der såmænd også mange, der gør.

Ikke desto mindre er de udtryk for en folkelig hygge omkring sex og ægteskab - og manglen på samme. Her er diller og dåse, buldrende tønder, bilvrag og bannere. Her er lemmet altid flagstangstort og klunkerne frit dinglende ...

Har du et billede, så send det til klintholms@gmail.com - Husk navn og sted.

Voldsom vulva

OlietøndefigurerPosted by Holger Klintholm Wed, August 28, 2013 20:41:30

Gummerup, såmænd!

  • Comments(5)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Holger Klintholm Tue, September 10, 2013 21:30:27

Næ, nu ved jeg det. Min ven bor i Kerteminde ...

Posted by Holger Klintholm Fri, September 06, 2013 14:28:33

Jeg gætter, at den ven ofte forbliver Deres etc.

Posted by Henning Yde Fri, September 06, 2013 12:30:21

Kære Holger! Nu må jeg afsløre, at Henning Yde er mit dæknavn. Jeg er en af dine venner, som har haft lidt morskab ud af at komme med dumme kommentarer gennem tiden. Nu kan du jo gætte på, hvem jeg er? Ellers skal nok selv en dag gi' dig et tip ;-) Og undskyld, hvis du ikke synes, det har været sjovt! Kh Mr. X

Posted by Holger Klintholm Thu, August 29, 2013 13:03:56

Kære Henning Yde
Jeg kender ikke årsagerne, at 30-års figurerne ofte har en sexuel undertone. Men det har det altså! Og det er det, jeg dokumenterer.
Figurerne står altid placeret synligt for alle forbipasserende på gade og vej, herunder mindreårige. Hvis du vil beskytte de uskyldige små i denne forbindelse, må du henvende dig på hver enkelt parcel, hvor figurerne er opstillet. God jagt! En anden mulighed er, at du henvender dig til din lokale folketingspolitiker og beder vedkommende om at fremsætte et lovforslag, der regulerer praksis på dette område. Jeg ønsker dig held og lykke med foretagendet idet jeg forbliver etc.

Posted by Henning Yde Thu, August 29, 2013 09:51:30

Kære Holger Klintholm. Ærlig talt, så synes ikke, du kan være denne side bekendt længere. Der er vel ingen grund til, at alle billeder skal have sexuel karakter. Der er jo også mindreårige, som kan se denne side. Jeg vil bede dig om at fjerne de fotos, som kan virke anstødende! Venlig hilsen Henning Yde, Bjerringbro.